Ook voor uw renovatie kunt u bij Dirk De Bock bvba terecht.

Uw aannemer voor alle renovaties.

Heeft u een woning die dringend gerenoveerd moet worden? Wilt u uw pand compleet opknappen? De Bock Dirk is uw aannemer voor elke renovatie. Wij plaatsen niet alleen ruwbouw, maar doen ook renovaties, of dit nu grote of kleine klussen zijn. Wij hebben vakmensen in dienst die door hun vele jaren ervaring steeds een perfect resultaat leveren.

U kunt bij bij ons letterlijk terecht voor elke klus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de herstelling van muren, het plaatsen van een dakkapel, aanbouw, erker, uitbouw, dakopening of een interne verbouwing.

Wij komen eerst ter plaatse om de werken te bekijken. Daarna stellen wij samen met u het beste bouwplan op. We bekijken ook steeds samen met de opdrachtgever de verschillende mogelijkheden en stellen op basis daarvan een offerte op maat voor u op.

Zaakvoerder en oprichter Dirk De Bock is nog steeds betrokken bij elk bouwproject en verzekert u van een persoonlijke kwaliteitsvolle service. U kunt met al uw vragen direct bij hem terecht en hoeft dus niet te communiceren via een tussenpersoon.

Contacteer ons voor het maken van een afspraak, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons!
03 500 04 86